Märkesförsäkring bara för Mercedes-Benz 

Logo Mercedes-Benz
Logo Mercedes-Benz

Drulleförsäkring

Drulleförsäkring kallas även för allriskförsäkring eller otursförsäkring. Denna täcker skador som händer fast de inte borde hända, som när du tappat bilnyckeln eller råkar spilla färg i bilen.

  • Du får ersättning med upp till 50 000 kronor vid plötslig och oförutsedd skada på inredningen i bilens kupé-, bagage- eller lastutrymme. 
  • Vid förlorad, stulen eller skadad bilnyckel som har elektronisk startspärrsfunktion betalar försäkringen en ny nyckel och av- och inprogrammering upp till 6 000 kr. Självrisken dras bort från detta belopp. Gäller vid ett skadetillfälle under avtalsperioden.

Självrisken är 1 200 kronor.

Om du råkat tanka fel bränsle så ingår i det i halvförsäkring, du behöver ingen tilläggsförsäkring för att det ska gälla.

Vill du lägga till Drulleförsäkring?

Har du redan en Mercedes-Benz Försäkring och vill lägga till en tilläggsförsäkring kan du Skicka ett meddelande till kundcenter eller ring 08-541 705 85 så hjälper vi dig.

Du kan också välja att lägga till tilläggsförsäkringar i samband med att du tecknar bilförsäkring.

Räkna och köp

Ditt pris framställs automatiskt. Vi kan kontakta dig för att säkerställa ditt försäkringsskydd. Läs om vår hantering av personuppgifter.