Märkesförsäkring bara för Mercedes-Benz 

Logo Mercedes-Benz
Logo Mercedes-Benz

Köpa begagnad Mercedes-Benz hos bilhandlare

När du ska byta din trotjänare till en nyare årsmodell är det klokt att göra det hos en Mercedes-Benz agent som kan din Mercedes-Benz inifrån och ut.

Bilar hos bilhandlare.

Köp begagnad bil tryggt och säkert

När du köper en begagnad Mercedes-Benz av bilhandlare får du en varudeklaration där all fakta om bilen finns med. I varudeklarationen framgår också om det följer med några garantier i bilköpet. Mercedes-Benz agenten har noga kontrollerat bilens säkerhet innan försäljningen.

Du som privatperson kan var trygg när du köper en begagnad Mercedes-Benz hos en Mercedes-Benz agent. Du skyddas av konsumentköplagen och agenter för Mercedes-Benz är anslutna till Konsumentverket och Motorbranschens Riksförbund, MRF.

Smart, tryggt och personligt med Mercedes-Benz Försäkring

  • Maskinskadeförsäkring som gäller länge
    Maskinskadeförsäkringen gäller upp till 10 år eller tills bilen har gått 15 000 mil och gäller vid till exempel motorhaveri, elfel eller fel på växellådan.
  • Snabb hjälp om något händer
    Gör skadeanmälan snabbt och smidigt online, du kan följa ärendet på Mina sidor hela vägen. Vår skadejour har öppet dygnet runt.
  • Alltid originaldelar – alltid auktoriserad verkstad
    Reparationer görs alltid hos en auktoriserad Mercedes-Benzverkstad med originaldelar. Det ger bilen ett högre andrahandsvärde.

Bilgarantier för Mercedes-Benz

Räkna och köp

Ditt pris framställs automatiskt. Vi kan kontakta dig för att säkerställa ditt försäkringsskydd. Läs om vår hantering av personuppgifter.