Märkesförsäkring bara för Mercedes-Benz 

Logo Mercedes-Benz
Logo Mercedes-Benz

Om Mercedes-Benz Försäkring

Mercedes-Benz Försäkring är ett samarbete med Mercedes-Benz Finans Sverige AB och If Skadeförsäkring. Tillsammans har vi utvecklat en bilförsäkring anpassad för dig som kör Mercedes-Benz. Vi försäkrar bara Mercedes-Benz, vilket betyder att vi är experter på din bil.

Försäkringen för dig som väljer Mercedes-Benz 

Mercedes-Benz Försäkring är en bilförsäkring som är noga med detaljerna och passar perfekt för dig som kör Mercedes-Benz. Vi garanterar att din bil repareras med Mercedes-Benz originaldelar på en auktoriserad verkstad. Allt för att behålla kvalitén, säkerheten och andrahandsvärdet hos din Mercedes-Benz. Alla personer du möter är experter på Mercedes-Benz, och skadejouren har öppet dygnet runt, året runt, för att hjälpa till om något händer. Mercedes-Benz Försäkring finns för både privatperson och företag.

Mercedes-Benz Försäkring är en del av If 

If Skadeförsäkring AB (publ), Säte: Stockholm, org.nr: 516401-8102 är försäkringsgivare. Ifs verksamhet, och därmed även Mercedes-Benz Försäkring, står under tillsyn av Finansinspektionen och att vår marknadsföring på denna sajt följer svensk lag.

Läs om Ifs verksamhet.