Hämtar information

Om Mercedes-Benz Försäkring

Mercedes-Benz Försäkring är ett samarbete mellan Mercedes-Benz Financial Services och If Skadeförsäkring. Tillsammans har vi utvecklat och skräddarsytt en försäkring med exakt rätt passform för din Mercedes-Benz – med kvalitet, mervärden och service på samma höga nivå som bilen du kör. Mercedes-Benz är ett speciellt bilmärke och förtjänar en speciell bilförsäkring.

Mercedes-Benz Försäkring – Tryggt, smart och enkelt

Precis som Mercedes-Benz står Mercedes-Benz Försäkring för kvalitet in i minsta detalj. Vi har full fokus på vad som är bäst för dig som Mercedes-Benz-ägare. Med Mercedes-Benz Försäkring får du en bilförsäkring skräddarsydd för din bil. Vi garanterar reparation med originaldelar på en auktoriserad verkstad. Allt för att behålla kvalitén, säkerheten och andrahandsvärdet hos din Mercedes-Benz. Dessutom är alla personer du möter experter på Mercedes-Benz och skadejouren har öppet dygnet runt för att hjälpa till om något händer. Mercedes-Benz Försäkring finns för både privatperson och företag.

Mercedes-Benz Försäkring är en del av If 

If Skadeförsäkring AB (publ), Säte: Stockholm, org.nr: 516401-8102 är försäkringsgivare. Ifs verksamhet, och därmed även Mercedes-Benz Försäkring, står under tillsyn av Finansinspektionen och att vår marknadsföring på denna sajt följer svensk lag.

Läs om Ifs verksamhet.

Mercedes-Benz Försäkring - Ett samarbete mellan Mercedes-Benz Finans Sverige AB och If Skadeförsäkring AB, där If är försäkringsgivare.