Märkesförsäkring bara för Mercedes-Benz 

Logo Mercedes-Benz
Logo Mercedes-Benz

Digital skadehantering på dina villkor

Om du råkat ut för en skada eller olycka så är mer krångel det sista du ska behöva uppleva. Så tänker vi när vi utvecklar och ytterligare förbättrar vår service så att hela skadeprocessen ska gå så smidigt som möjligt. Och framförallt - ske på dina villkor.

Fotografera skadan med mobiltelefonen.

Ett resultat av det är våra digitala tjänster där du bland annat kan

  • Anmäla din skada direkt online
  • Fotobesiktiga skadan direkt med mobilen
  • Följa ditt skadeärende och din reparation online på Mina sidor

Så här går det till:

Skadeanmälan online

Om du råkar ut för en skada kan du anmäla den direkt i mobilen - dygnet runt. Vår chatbot lotsar dig snabbt framåt, du legitimerar dig med Mobilt BankID och handläggningen börjar direkt när anmälan är komplett. Snabbt, enkelt och säkert!

Besikta skadorna på bilen själv

Med vår fotobesiktning besiktar du skadorna på din bil på 5 minuter, Du slipper åka till verkstaden för en förbesiktning. Börja med skadeanmälan online, när du är klar får du en länk via mejl med instruktioner. När allt är klart kontaktar verkstaden dig och bokar tid för reparation.

Följ ditt ärende på Mina sidor

Så fort du anmält din skada kan du börja följa ditt ärende genom att logga in på Mina sidor. Här kan du bland annat ställa frågor till din skaderådgivare, komplettera anmälan och följa åtgärder på verkstaden. Öppet dygnet runt och alltid tillgängligt för dig i mobilen.

Röster om vår skadehantering

Förändring och utveckling är inte alltid det lättaste. Som kund kan en kanske känna osäkerhet inför att allt funkar som det ska när man inte pratat med sin skaderådgivare över telefon eller träffat hen ansikte mot ansikte. Men när den känslan väl lagt sig så är vi övertygade om att allt kommer både kännas och faktiskt vara mycket enklare.