Märkesförsäkring bara för Mercedes-Benz 

Logo Mercedes-Benz
Logo Mercedes-Benz

Tilläggsförsäkringar Mercedes-Benz

Om du behöver ett mer omfattande försäkringsskydd finns det flera olika tilläggsförsäkringar att välja på till din Mercedes-Benz.

Våra tilläggsförsäkringar ger ett extra skydd till dig och din Mercedes-Benz. Välj den tilläggsförsäkring som täcker dina behov så att du har en komplett bilförsäkring.

  • Stor Bilextra - innehåller flera tilläggsförsäkringar, bland annat: hyrbilsförsäkring, 0 kr i vagnskadesjälvrisk vid djurkollision och sänkt vagnskadesjälvrisk vid skadegörelse. Läs mer om Stor Bilextra.
  • Drulleförsäkring är en allriskförsäkring - ersätter skador i kupén och förlorad bilnyckel. Läs mer om Drulleförsäkring.
  • Djurkollision - ger dig 0 kr i vagnskadesjälvrisk om du kolliderar med ett djur. Läs mer om Djurkollision.
  • Förar- och passagerarolycksfall - Om någon som färdats i bilen skadas eller avlider lämnas extra ersättning utöver bilens trafikförsäkring. Läs mer om Förar- och passagerarolycksfall.
  • Privat sjukvård - ger både förare och passagerare i den försäkrade bilen snabb tillgång till privat specialistvård. Läs mer om Privat sjukvård.

Har du redan en Mercedes-Benz Försäkring och vill lägga till en tilläggsförsäkring kan du Skicka ett meddelande till kundcenter eller ring 08-541 705 85 så hjälper vi dig.

Du kan också välja att lägga till tilläggsförsäkringar i samband med att du tecknar bilförsäkring.

Räkna och köp

Ditt pris framställs automatiskt. Vi kan kontakta dig för att säkerställa ditt försäkringsskydd. Läs om vår hantering av personuppgifter.