Hämtar information

Fri försäkring i två veckor utan förpliktelser

Du som har köpt din Mercedes-Benz hos en auktoriserad återförsäljare är försäkrad 14 dagar kostnadsfritt. Försäkringen heter Rulla-ut och ingår helt utan förpliktelser. Under de två veckorna bjuder vi även på tilläggsförsäkringarna Stor Bilextra och Drulleförsäkring.

Förläng försäkringen och få rabatt

Kort efter att du hämtat din nya Mercedes-Benz får du hem ett personligt erbjudande om förnyad försäkring med extra rabatt. Det får du eftersom du har köpt bilen hos en auktoriserad Mercedes-Benz-återförsäljare. Här kan du räkna fram ditt rabatterade pris och skräddarsy din nya försäkring.

Räkna och köp

Person-/ Organisationsnummer

Vi ber om personnummer eller organisationsnummer för att kunna erbjuda rätt pris på försäkringen.

mercedes-gra

Mercedes-Benz Försäkring – Tryggt, smart och enkelt

Precis som Mercedes-Benz står Mercedes-Benz Försäkring för kvalitet in i minsta detalj. Vi har full fokus på vad som är bäst för dig som Mercedes-Benz-ägare. Med Mercedes-Benz Försäkring får du en bilförsäkring skräddarsydd för din bil. Vi garanterar reparation med originaldelar på en auktoriserad verkstad. Allt för att behålla kvalitén, säkerheten och andrahandsvärdet hos din Mercedes-Benz. Dessutom är alla personer du möter experter på Mercedes-Benz och skadejouren har öppet dygnet runt för att hjälpa till om något händer. Mercedes-Benz Försäkring finns för både privatperson och företag.